ΣΑΜΟΣ NEA & ΕΙΔΗΣΕΙΣ


 

ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ "ΜΑΡΙΝΑ" ΤΗΣ GA FERRIES ΤΟΥ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ;;;

Αναρτήθηκε από Administrator την 09/07/2009
ΣΑΜΟΣ Portal - Ειδήσεις απο Σάμο - Samos Portal >>

Με κατσαρίδες και χωρίς κλιματισμό ταξιδεύει το πλοίο «ΜΑΡΙΝΑ» της εταιρείας «GA FERRIES» του εφοπλιστή Αγούδημου. Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, την περασμένη Παρασκευή τα μεσάνυχτα το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά Σύρος, Μύκονος, Ικαρία, Φούρνοι, Σάμος, μετατρέποντας το ταξίδι των επιβατών σε οδύσσεια.

Πέρα από την έλλειψη κλιματισμού και τα έντομα, δε λειτουργούσαν ούτε όλα τα ψυγεία του πλοίου, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μην μπορούν να προμηθευτούν έστω κρύο νερό. Γίνεται φανερό ότι το πλοίο είναι υποσυντήρητο, έχει μηχανολογικά προβλήματα - γεγονός που αποδεικνύει η έλλειψη κλιματισμού - και ότι το πλήρωμα «φτύνει αίμα» για να το έχει εν πλω.

Τα προβλήματα αυτά είναι συνέχεια της αυθαίρετης ακινητοποίησης των πλοίων του Αγούδημου με την κάλυψη του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Από τον Οκτώβριο τα πλοία αυτά είχαν εγκαταλειφθεί από τον Αγούδημο και μάλιστα μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, με σβηστές τις μηχανές.

Τον περασμένο Μάιο έγινε κινητοποίηση από τους ναυτεργάτες για να απομακρυνθούν οι σωροί από σκουπίδια που είχαν σωρευτεί μέσα στα πλοία θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των ναυτεργατών, αλλά και συνολικά την δημόσια υγεία.

Τρία καράβια από τα εγκαταλειμμένα είναι τώρα εν πλω, ανάμεσα σε αυτά και το «ΜΑΡΙΝΑ», χωρίς να έχει γίνει η στοιχειώδης συντήρηση.

Παραλληλα, ο Αγουδημος, οφείλει στους εργαζομενους του, μισθούς από τον Απρίλιο...

Επισης, 5 υπάλληλοι, που με επίσχεση εργασίας είχαν καταφέρει να πάρουν τα λεφτά τους μέχρι και αυτόν του Μάιο, έχουν βρεθεί τώρα στο στόχαστρο.

Με διάφορες μεθοδεύσεις, όπως δυσμενής αλλαγή ωραρίου και άλλα, επιδιώκει να τους αναγκάσει σε παραίτηση.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

Πηγή: Ο λόγος στον Πολίτη

Τελευταία Ενημέρωση: 10/07/2009 - 19:27

Επιστροφή

Σχόλια

Από Άγνωστο την 12/07/2009 at 13:31
Εκτός από όλα αυτά, στο ταξίδι μας από Σύρο προς Σάμο την 11η Ιουλίου , χάθηκαν τα 2 σακβουαγιάζ που αφήσαμε στον αποθηκευτικό χώρο του πλοίου *Μαρίνα* και δεν είδαμε να αναλαμβάνει ευθύνες κανένας από το πλήρωμα ή την εταιρεία.
Μαζί σας πάντα τις αποσκευές σας, λοιπόν !!!!!!!
Από Άγνωστο την 15/10/2009 at 16:01
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΤΑΞΙΔΕΨΑ 2/9 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!ΚΑΜΙΣ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΓΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Πρόσθεσε Σχόλιο

 

ΣΑΜΟΣ : NEA - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ